$apiData['content']['article']['title']

Aktiviteter

Sykling

Rundt campingplassen finner du kilometervis med stier og sykkelstier som du og familien kan benytte dere av. Kyststien inn Kurefjorden er et godt tips, ellers så kan du følge denne lenken for kart og mer informasjon. Rygge kommune har en blåmerket kyststi gjennom hele kommunen på ca. 34 kilometer. Kyststien går delvis på vei og delvis i terrenget. Turen går i fantastisk flotte omgivelser med nærhet til både land og sjø. Stiene egner seg godt til sykling.

 

Vannsport

Driver du med kajakk, vindsurfing eller kiting? Da er Danmarkstranden et ypperlig utgangspunkt.

Teibernstranda og Danmarksstranda er ypperlige utgangspunkt for vannsport. Strendene ligger rett i nærheten av Larkollen camping. De har en langgrunn bukt med sandbunn blir skjermet av en naturlig molo på 200-300 meter som går ut til øya Lille-Danmark.

Ved høyvann og lavtrykk slår bølgene ofte over. Sørvest er foretrukne vindretning, da bukta kan bli litt trang i sør. På dager med mye folk, kan øst-tuppen av Lille-Danmark være et svært godt flattvannsalternativ.

 

Turområder og Strender

Turområdene rundt campingplassen er ypperlig for deg som ønsker å nyte både sjøen og skogen på en gang. Ønsker en løpetur eller rolig spasertur, er terrenget perfekt for begge deler. Se mer om turmulighetene her.

Rygge kommune har en blåmerket kyststi gjennom hele kommunen på ca. 34 kilometer. Kyststien går delvis på vei og delvis i terrenget. Turen går i fantastisk flotte omgivelser med nærhet til både land og sjø. Kyststien i området rundt plassen er kjent for sitt flotte maritime landskap.

 

Nærområdet

Strender, båtliv, cafe eller kulturopplevelser. I nærmorådet rundt Larkollen Camping kan du og hele familien oppleve alt det sommeren har å tilby.

Losen, en lokal cafe og spisested er verdt å anbefale. Støtvig Hotell har restaurant, bar, spa og rekreasjonsmuligheter for hele familien. Ønsker du å spille golf, er Evje golfbane en av Norges beste baner. Hver sommer arrangeres Larkolluka. Her samles folk seg om olabillløp, sandslottkonkurranse og konserter.

Larkollen, som ligger i Rygge kommune, er en av Oslofjordens mest populære feriesteder. Med sine idylliske omgivelser og mange friluftsområder betegnes det som et typisk sommersted.

Larkollen har rundt 1400 fastboende, men i sommermånedene blir innbyggertallet nær doblet.

 

Kiosk

I vår fine kiosk kan du kjøpe is, brus, og godterier. Du kan også kjøpe en rekke matvarer. Og ferskt brød kan bestilles hver dag. Ellers selges det gass og diverse sanitærartikler. Har du glemt noe på handleturen? Fortvil ikke, vi i kiosken kan hjelpe deg.