$apiData['content']['article']['title']

Informasjon til sesonggjester

Kjære sesonggjester på Larkollen Camping!

 

Svar på ofte stilte spørsmål

 

Faktura termin 3 - sendt i slutten av april 2023

Som tidligere nevnt har vi i løpet av vinteren gjennomført et skifte av alle systemer. Vi har byttet nettsider, vi har fått i gang et nytt bookingsystem – inkludert online booking for døgn- og hyttegjester. Vi har også byttet regnskapsfører og fakturasystem.

 

Det nye faktureringssystemet er en positiv endring, men vi rakk dessverre ikke å få på plass e-faktura før utsendelse av faktura for termin 3 som ble sendt ut nå i slutten av april 2023. Dette vil være løst til neste faktura som sendes ut 1. juli. Fra og med da vil vi også sørge for at faktura viser aktuell termin.

 

Informasjon om avfallshåndtering på Larkollen kommende sesong (Viktig!)

Vi må etter pålegg fra kommunen flytte alle våre containere på utsiden av plassen. Dette vil være gjeldende hele sesongen 2023.
Containerne vil bli stående øverst på parkeringen utenfor bommen, der hvor vi nå har grusa opp og gjort det klart. De vil bli skjermet med gjerde på tre sider, men ikke før utpå våren.

Hageavfallscontaineren vil også bli flytta ut, men det må klargjøres en plass til den først, så den vil bli satt der den har stått inn til videre.


Vi ser at noen har begynt å rake og pusse sine plasser, og det er kjempefint det, men ikke bare sett sekker overalt. Containeren kommer kanskje før helgen, men i alle fall til uka, så ta vare på sekkene til den er på plass.
Det står en lav container nede ved midtbygget og lekeplassen. Den er til spesialavfall, og ikke til søppel og hageavfall som er privat. 

 

Prosjekter vi jobber med

Vi jobber med noen prosjekter oppe ved kiosken og nede ved lekeplassen. Blant annet skal minigolfen gjøres ferdig og vi skal flytte lekeplassen opp til området bak kiosken og mot minigolfen. Dette gjør vi for å skape et mer samlet aktivitetsområde der man har full oversikt og hvor det blir hyggelig å være for alle.

På området utenfor det midtre sanitærbygget skal vi anlegge 5-6 nye døgnplasser. Larkollen er en populær plass og vi ønsker å være tilgjengelige for enda flere. 

Dessverre har ikke været vært på vår side i vinter, så det vil drøye litt utover våren før alt er på plass. Det vil derfor bli litt kjøring og graving i ukedagene, de første ukene etter åpning.

Arbeid av mer rolig art er at vi skifter madrasser i alle hyttene. Ikke så synlig, men veldig bra for søvnen til alle som skal leie hytter.

Ved spørsmål knyttet til de nevnte prosjektene kan du sende mail til Jørn på verksted@larkollencamping.no .

 

Ofte stilte spørsmål og nye nettsider

Vi ønsker virkelig å bli bedre på kommunikasjon og informasjon. Flere tiltak er på gang og ett steg er at vi skal vedlikeholde en oversikt over ofte stilte spørsmål. Første versjon er her:

Svar på ofte stilte spørsmål 

Her kommer vi til å legge inn svar på de spørsmålene som oftest dukker opp. Forhåpentligvis vil dette bidra til å unngå kø i meldingsboksen og på telefon.

Vi har nettopp lansert nye nettsider med online booking. Dette betyr at man på hytter, teltplasser og døgnplasser vil kunne se tilgjengelighet og priser, i tillegg til at man kan booke og betale.

Da vet dere dette i tilfelle noen dere kjenner skal besøke plassen. Nettsidene er helt ferske, og vi skal jobbe med både innhold og bilder fremover.

I tillegg skal vi sikre at viktig informasjon for sesonggjester (og andre gjester) er oppdatert og på plass, men dette kommer etter hvert.

 

Vi ses på plassen 😊

 

Hilsen alle oss på Larkollen Camping!

Svar på ofte stilte spørsmål