$apiData['content']['article']['title']

Nærområdet

Norges Riviera

Strender, båtliv, cafe eller kulturopplevelser. I nærområdet rundt Larkollen Camping kan du og hele familien oppleve alt det sommeren har å tilby. Larkollen er en av Oslofjordens store idyller, og kalles ofte Norges Riviera.

De hvitmalte , gamle husmannsplassene har fått nytt liv som sommerhus. Før var Larkollen en viktig seilskutehavn og var blant de stedene her til lands som hadde mest kontakt med utlandet.

Larkollen Camping har særegen vegetasjon og naturskjønne områder med utsikt ut mot havgapet. Larkollen, som ligger i Rygge kommune, er en av Oslofjordens mest populære feriesteder. Med sine idylliske omgivelser og mange friluftsområder betegnes det som et typisk sommersted. Larkollen har rundt 1400 fastboende, men i sommermånedene blir innbyggertallet nær doblet.

Den sørvestvendte Danmarksstranda like nedenfor Larkollen Camping, regnes av mange for å være en av distriktets fineste sandstrand. Skulle man være så uheldig at været ikke er på topp kan et besøk til Rygge Storsenter være et alternativ. Rygge Storsenter har alt av butikker, og på en av senterets cafeer kan man også få en matbit.

 

Under finner du lenker til en rekke lokale attraksjoner og aktiviteter:

 

DNT Vansjø

Evje Golfbane

Losen på Larkollen

Danmarksstranden

Rygge Storsenter

Moss Kommune

Galleri F 15

Støtvig Hotell

Røed Gård

Odeon Kino Moss

Kyststien

Bowling1 Moss

Shopping i Moss

Aktiviteter og attraksjoner i Moss

Hotell Jeløy Radio

Hotell Refsnes Gods

Kiting